Villkor

Returpolicy

Vid eventuella returer skall ni alltid kontakta oss innan för att få ett godkännande. På returen ska det stå namn på den person hos Kemppe Bikes AB som har godkänt returen. Vid en retur får varan ej vara använd. Alla varor skall vara förpackade i originalförpackning. Brutna förpackningar accepteras ej om det inte visar sig att det var nödvändigt för att kontrollera varan. Specialbeställningar(ej lagervara) går ej heller att returnera. Alla returer som inte beror på något fel hos Kemppe Bikes AB skall betalas av avsändaren. Om felet är gjort av Kemppe Bikes AB skickas en fraktsedel till er efter att ni har kontaktat oss. Försändelser till oss som skickas mot efterkrav eller postförskott tas inte emot.

För returer som Kemppe Bikes AB inte är orsak till tas en hanteringskostnad ut på 10% av varuvärdet.

De delar av den faktiska fraktkostnaden (tur & retur) som Kemppe Bikes AB betalat + 10% av godsvärdet dras vid en eventuell retur som inte är orsakad av Kemppe Bikes AB.

När er returnerade vara blivit mottagen och inspekterad av oss så kommer vi kontakta er via e-mail för att notifiera er att vi mottagit varan samt meddela er om vi godkänner eller nekar återbetalning.

Återbetalaning

Då vi erbjuder Klarna vid web-ordrar så loggar ni in hos Klarna och registrar att ni returnerar er order eller delar av den. Då pausas er betalningsplan. Läs mer hos Klarna hur ni gör det. Om vi godkänner er retur så kommer vi justera er faktura hos Klarna och då kommer dom i sin tur kontakta er med den nya summa som ska betalas.

Skulle ni returnera en vara eller order som ni hämtat ut i vår lagershop och betalat med kort så betalas en godkänd retur tillbaka till det kort ni betalade med.

Garantier

På alla varor följer vi fabrikantens garantiregler. 

Fraktkostnad

Ingen kostnad tillkommer om ni väljer att hämta er order på vårat lager. Kontakta oss för att komma överens om tid för utlämning då vi har flexibla utlämningstider och inga fasta öppettider.

På alla ordrar tar vi ut en fraktkostnad på 149kr, förutsatt att godset ej är skrymmande. Vi förbehåller oss rätten att justera fraktkostnaden om godset är skrymmande. Om så är fallet kontaktar vi alltid er innan vi skickar för att få ert godkännande på den nya fraktkostnaden.

Fraktkostnad på cyklar är 249kr per cykel.

Hemleverans inom Vännäs/Vännäsby

Inom Vännäs/Vännäsby erbjuder vi hemleverans till en kostnad av 59kr. Hemleverans av cykel erbjuder vi till en kostnad av 99kr. Är ordern på cykel och fler övriga produkter tar vi enbart betalt för den dyrare, 99kr. Och fraktkostnaden för cykel avser endast en cykel.

Hemleverans Umeå tätort

Inom Umeå tätort erbjuder vi hemleverans till en kostnad av 99kr. Hemleverans av cykel erbjuder vi till en kostnad av 159kr.

OBS: Skulle inte hemleverans komma som ett alternativ i kassan men ni bor i närområdet kan ni välja ”Hämta själv i vårt lager” och sedan kontakta oss för att komplettera er order med hemleverans.

Förhandsbokning

För att förhandsboka en cykel betalar ni 10% av cykelns pris nu och har då bokat cykeln. De resterande 90% av priset betalar ni vid leverans. Ni har 14 dagars ångerrätt på en förhandsbokning, efter dessa 14 dagar är ni förbundna att köpa den förbokade cykeln. Om ni inte köper cykeln återbetalas inte de 10% som redan har betalats.
Skulle vi av någon anledning inte få just den cykel som ni förhandsbokat och inte kunna leverera cykeln senast 10 juni 2022 har ni rätt att avboka och få tillbaka handpenning på 10% som ni redan betalat.

Varukorg